Kdo jsi?

Kdo jsi?

Anotace: je to takovy pokus skoušim něco noveho tak prosím komentáře...

kdo jsi?
to je otázka provádějící lidstvo
kdo ji?
jsi jen další číslo?
kdo jsi?
panenka z porcelánu co nepřestává plakat?
kdo jsi?
jsi bludička co mě má do bažin lákat?
kdo jsi?
má smrt můj žal tak řekni co bude dál?
kdo jsi?
můj osud co bude dál?
kdo jsi?
jsi snad bůh abys mi život vzal?
kdo jsi?
že ubližuješ a nenávidíš?
kdo jsi?
díváš se kolem sebe a závidíš?
kdo jsi?
odpověz prosím
můj život je bez tebe jako stín...
Autor Taker-666, 08.08.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to moc krásné

18.07.2008 12:09:00 | strašidýlko-střapatý

Za formu bych dal 80 ta mi tam trochu neseděla ale za nápad 100!

25.08.2007 08:35:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí