Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: život bez lásky, není život

CHTĚLA BYCH…

Chtěla bych zemřít
a potom z mrtvých vstát

Chtěla bych umět se radovat
Život je pěkný, říkají
a budoucnost svou neznají

Chtěla bych umět milovat,
láska je přeci dar,
který k životu patří

Chtěla bych umět odpouštět,
možná Tobě,
ale i sobě

Chtěla bych umět zapomenout,
na všechnu tu bolest,
kterou v sobě nosím

To vše mě prosím nauč
a já Ti slibuji,
že pilným tvým žákem se stanu,
žákem,
co poznámky si bude psát
a jenom tobě tiše naslouchat
Autor Véjinka, 08.08.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí