Já nevím

Já nevím

Anotace: stále nevím:)

Miluji tě, nebo snad mám tě ráda?
Já fakt nevím zda tě beru ještě za kamaráda.

Každý tvůj letmý dotyk vede mě do extáze,
ovšem říct to lidem, nepůjdu tak snáze.

každý máme život svůj,
já však nevím zda je právý ten můj.

Problémů doma jsem měla hodně,
tys však celou dobu stál při mě.

Lásku se snad bojím vyznat ti,
bojím se tvého pojetí.

kdy už konečně zkončí ta hra?
už nemůžu se dočkat ti říct jsem jen tvá!
Autor AnakondaX, 09.08.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí