Já nechci!

Já nechci!

Anotace: -*-

Začínám mít hrozný strach,
něco mi říká že někoho ztrácím,
vroucí city jakoby mizeli v prach,
cítím jak pomalu uvnitř krvácím.

Hrdlo se mi stahuje a já nemohu nic říci,
v krku jakoby mi uvízla slova,
jsem uvězněná jako anděl v kleci,
snažím se mluvit zase a znova.

Oči se mi halí do prázdnoty,
já snažím se říct "Já nechci"
někdo zamkl mi dveře byl si to ty,
křičím ale nikdo neslyší co chci.
Autor flusii, 10.08.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..moc dobře znám tenhle pocit.. rozumím Ti.. tohle hrozné pnutí uvnitř.. všechno stažené a v křeči a nejsou slova..
líbí

10.08.2007 15:24:00 | Zma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí