Snílek

Snílek

Anotace: I kdyz jsem veril a nemel jsem

Sedav vždy na kameni uprostřed zeleně,
čekal na lásku svou každý den.
Zklamán v soumraku kráčí domů,
o ní si pěje nežný sen.

Jak dny ubíhají, jak čas plyne,
naději svou ztrácí, jeho srdce hyne.
Stromy do žluta se barví,
mraky k bouři sílý.

Promočen usazen na kameni čeká,
ani minuty nelituje.
Domů pak rychlími kroky spěchá,
že už se nevrátí si slibuje.

Sedav vždy na kameni uprostřed zeleně,
v lásku svou věřit nepřestal nikdy.
Sedav vždy na kameni uprostřed zeleně,
Slzy své utírá, věřit už navždy přestává.
Autor oliver, 10.08.2007
Přečteno 388x
Tipy 1
Poslední tipující: nicatečka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí