Čekám

Čekám

Anotace: Nechaná o samotě na pospas... pouštním supům...

Šel´s cestou dál,
mě za sebou zanechal
a jiným dveře otvíral.

Teď po lásce smekám,
všech stínů se lekám
a stále na Tebe čekám.

Čekám u kraje cesty
a třeba jsou pravdivé ty zvěsti,
že do sebe zarývám své pěsti...
Autor qpal, 11.08.2007
Přečteno 335x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí