JEN TAK

JEN TAK

Anotace: Vždyť...je to tak snadné

Jen tak jsem odpověděla.
A slova byla kladná.
To jsem ještě nevěděla,
jak pomsta bude sladká.

Jen tak jsem to zkusila.
Každej to udělá.
Pak jsem ale okusila,
to, co jsem neměla.

Jen tak jsem si létala,
a byla veselá.
Pak jsem ale padala,
a ona se mi smála.

Jen tak tu přede mnou leží.
Nádherná vůně láká.
Odolám ?
Asi stěží…

Zkusím to už po sté.
Natáhnu ruku,
a mé tělo ovládne,
omamná látka…

Jen tak…
Autor -Wendy-, 11.08.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí