Kdo se chytil?

Kdo se chytil?

Anotace: ...

Stromy planou v odrazu
starých časů
Pavoučí sítě se skví
v tiché dohodě

Prázdné mince volí
nové cesty
..........

tvoje oči se topí
v prachu
a moje vlastní přání
utíkají před svým stínem
.
.
.
nikdy jsem se neptala
jak moc to bolí

jak moc krvácí tvoje
dopisy do nebe

jsem tak sobecká..

dokážu vidět jen vlastní
prázdné skříně a ploché dveře
tak povídej

jak vlastně vypadá svět dvouplošně?

(moje duše dohořívá)

mám jen jedno oko
a to je žalostně slepé
Autor DIDADA, 11.08.2007
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: trrtrr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí