Jste mrtví ještě než se narodíte

Jste mrtví ještě než se narodíte

Anotace: znechucení....i když to tak možná nevypadá....sekce znechucené tady není takže musím dat smutné

Pradávná matička země se otočila v kruhu a usmála se
Taky ti chybí obě ruce?
Zrádce!

Tichá dohoda
Plakala nad svým neštěstím

A hodinky odtikávají

Máme to všichni
Nezkrotnou touhu prorazit zeď
Prosím?

Chtěl jsem si tě vzít za ženu
Ale zničila jsi všechny mé schody

Půjdeme na procházku
Zkusíme štěstí?
Dvou milenců v prachu..

Cesta je klikatá?
Kdeže…
Žádná není

Lásko…
Ano?
Kde jsou naše děti
(přidušený výkřik)

taky máš tak ztvrdlý obličej kamaráde?
Kde?
Co?
To bolí!

Pojď si hrát Mami
Nemám tě ráda
(Skrčku)…

Tak se jen posmívej
mladý robinzone

Svět má beztak jen jedno paroží

A ke všemu

Směšně bílé…
Autor DIDADA, 12.08.2007
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm to je opravdu dost depresivní. ale i to je potřeba slyšet...a za vybudování tý sekce tady bych se taky přimluvila:-)

12.08.2007 19:46:00 | paranoidandroid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí