MoDLiTBa PRo SMRT

MoDLiTBa PRo SMRT

Anotace: skvostná skromná přání, ale krutá odměna

Chtěl jsem lásku
Přišla jen nenávist
Chtěl jsem štěstí
Ale smůla byla nejlepší kamarád
Chtěl jsem něhu
Zrodila se bolest
Chtěl jsem pochopení
Jenže sobectví mi bodlo nůž do zad
A mě nezbývá nic než se modlit

Modlím se pro smrt
Modlím se za její příchod
Nejsem hoden štěstí
Nejsem hoden lásky
Nejsem hoden života

Proroctví pekel
Či Boží trest
Byl jsem srážen stále níž
Až na dno svých sil
Proto se ptám
Kdo může za mé utrpení
Snad Bůh mě stvořil
Aby mě mohl nenávidět
Snad Ďábel mě řídí
Pro své potěšení
A mě nezbývá nic než se modlit

Modlím se pro smrt
Modlím se za její příchod
Nejsem hoden štěstí
Nejsem hoden lásky
Nejsem hoden života
Autor VoiD, 12.08.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí