Rodina

Rodina

Anotace: "FAMILY" *Father *And *Mother *I *Love *You

Rodina je v životě, to co radost ti dá,
rodina je pouto i svoboda tvá...
Dnes, dnes už chápu slova, která tvoří rodinu,
máma, co tady byla a je jen pro tebe,
už chápu slova, která tvoří rodinu,
táta, co na siláka si hrál a pak kopal sám za sebe...
Máma a táta, ti dva k sobě patří,
táta, máma, syn, ti vlezou se do tří...
Proč temno se stahuje nad rodinným krbem,
proč jak báby všichni každého drbem,
proč sakra, bože, tak řekni mi proč,
stát na větvi, co láme se, tak řekneš si skoč,
proč v krajině světla teď zavládla tma,
proč se tolik bojím toho hnusu a zla,
proč sakra, bože, tak řenki mi proč,
se svěšenou hlavou, tak světe dál se toč,
proč slzy kalí nám všem tolik tvář,
proč mámě z nich nesrší zase ta zář,
proč táta se z noci na noc změnil,
proč já byl tehdy takový debil,
tak proč, řekni mi, bože, řekni mi proč,
tak znova a zase tvář slzami smoč!
Rodina je v životě to, co nemá se krást,
rodina je žal, smutek a radost i slast...
Dnes, dnes už chápu slova, která tvoří rodinu,
máma, co život by za tebe dala,
už chýpu slova, která tvoří rodinu,
táta, co sliby ti dal, sliby, které voda vzala...
Máma a táta, ti dva k sobě patří,
táta, máma, syn, ti vlezou se do tří..
Autor Dani13, 12.08.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí