.....

.....

Anotace: jak se vám líbí?

Na tomhle světě už nemám pro co žít,
můj život skončil,když si řekl musim jít.
Odemě a někam daleko,aby si bezemě mohl být.
tak proč ses mi do života teda pletl,
díky tobě mám chut navždy jít!

v ruce žiletka,krev teče...
můžete si se mnou lomcovat
mlátim mě,umělí dýchaní dávat,
nic mi nepomůže
budu se smát a z druhýho břehu na vás budu mávat!
Copak si myslíte že budu jen tak stát
a koukat jak mi ublížil a po boku jiný se mi bude smát?
CHYBA!!!
Ted žiletku v ruce svýrám,
koukám jak kůži otvírá,
krev proudem stéká,ja pláču!
ne ja se usmívám!
a vite proč?
Já přece umírám!
Autor Deniska, 14.08.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí