Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Nikdo není neomylný

CHYBÍŠ MI

Nemám ráda tmu
a s ní ten noční pláč,
kdy oči mě pálí,
slzy mi z nich tečou bez přestání
Srdce se mi bolestí svírá,
naříká a pláče

Nejde mi jen tak snadno zapomenout,
nevím,
co udělat,
jak napravit svůj hřích,
udělám klidně cokoliv,
jen kdyby to bylo alespoň trochu jako dřív

Možná tak zmizík v ruce mít
a vymazat ze světa všechny ty nesmysly a bláboly
co mě vždy u srdce zabolí,
když vzpomenu si

Jednou budu před oltářem všemohoucího stát
a on bude mi hříchy počítat
Už nebudu se dívat do nebe,
ale i tak budu myslet na tebe
a na to,
jak mi chybíš
Autor Véjinka, 15.08.2007
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím že je to báseň hodně hodnotná na pocity...

15.08.2007 14:33:00 | TerA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí