Lidi zbytečně umíraj

Lidi zbytečně umíraj

Anotace: Lidé kolem zbytečně umírají(páchají sebevraždy).Svět však jakoby nechtěl nic vidět

LIDI ZBYTEČNĚ UMÍRAJ….

Já těžce nahoru lezu.
Však ty víš,
už se škrábu,
Chvilku nahoru a chvilku níž,
čekám jen, kdo dostane babu.

Já kvůli vám škrábu se tam.
Avšak lidi stále zbytečně umíraj,
jenže život jde dál.
A další z mostu hop,
To sám do života kop.

Padám ze svého snu,
Protože lidi stále zbytečně umíraj
A život jde dál.

Vana teplé vody.
Červená lehko z smít z vany.
Jenže srdce není štít,
který nedá žalosti pít.

Moderní umění smyčka a provaz,
další blázen zlomil si vaz.
Život nezastavil se.
Nezakřičel ruce vzhůru ty pse!
Život stále šel dál a lidi stále nemilosrdně umíraj.
Minuty dál běží, což pochopit jde ztěží.
Nikdo to netuší.
Lidi, snad jsme hluší.
Že nevidíme jak ZBYTEČNĚ lidi umíraj,
když život jde dál.
Autor xhil, 15.08.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela zajímavé myšlenky

16.08.2007 22:13:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí