Polní cesta

Polní cesta

Anotace: ...trochu o mateřské lásce a odpuštění... Budu ráda, když písnete, zda se líbí. Dík:-)

Stará a lidmi zapomněná,
jak z historie zlomek času,
strachem a tužbou ojíněná
pomalu do výše pasu...

Polní cesta srdnatě
vede k domovu tvému.
Že nežil jsi ve vatě???
Najednou máš trochu trému.

Snad čeká tě, tak jako minule,
kdy byl jsi ještě malý,
matčin smích a vůně levandule,
však předtucha vše kalí...

Je to snad sto roků?
A slzy nezapřou tvůj žal.
...Už jen pár kroků
-k místu co jsi znal.

Ve stráni nad domem
osamělý je matčin kříž.
Snad byl jsi špatným synem...
Ona stále čeká zda přicházíš.
Autor Arwen....., 16.08.2007
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí