Smutek v prosinci

Smutek v prosinci

Anotace: Nebylo moc sněhu a okolnosti mi dodaly hodně negativ :(

Den už končí,
srdce bolí,
nezahojí,
pohled něčí?

Noc začíná,
měsíc svítí,
nemám zbytí,
když končívá.

Pohled za všem
nejprve láska,
potom facka,
nenávistně.

Hloupá duše,
slepě kouká,
vlak houká,
na poušť, suše.

Hloupý rozum,
troska,
prázdná kostka,
ruce k okovům.

Slza padá,
černá linka,
deci vínka,
marně hledá.

Závěť napsaná,
sklo na zemi,
zapadlé závějemi,
láska zklamaná.
Autor come-past, 18.08.2007
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nějak jsi posala to, co někdy cítí asi každý z nás! Pěkně se to čte...

18.08.2007 18:43:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

Zajímavé.

18.08.2007 12:28:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí