Staré ženy

Staré ženy

Anotace: básnička o starých ženách a smutku

Oči staré ženy smutné jsou,
Vrásčitými prsty kouká se na svět,
Zakalené její oči už navždy zůstanou,
Těžko se ruce prodírají tmou.

Svět staré ženy změnil se,
V černé tmě náhle ztratil se.
Kam poděly se ty šťastné dny,
Kdy slunko svítilo přes pole a lány.

Stará žena smutně sedí,
Dřív starala se o vnoučata,
Dnes na ni s odporem hledí.

Oči starých žen smutné jsou,
Těla bolí a duše se jen těžko zhojí,
Navždy staré ženy odejdou.
Autor trillian, 19.08.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomíná mi to jednoho básníka...mám okno...ale byl to komunista. Tím nechci nic říct... tohle je lepší:-)

01.09.2007 15:26:00 | stupid genius

Pravdivé...

19.08.2007 21:11:00 | Dagon.Lestat - My winter storm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí