Dobré a špatné...

Dobré a špatné...

Anotace: Nikdy nejsme tak šťastní,a tak nešťastní jak si doopravdy myslíme…

Dobré a špatné….

Máš své sny?
máš někdy také špatné dny?
toužíš vše zničit, proklínáš okolí,
neboj, však jednou to přebolí…

Máš tajná přání?
Máš někdy také dobré dny?
Toužíš všem pomáhat a svět zmenit právě ty?
Neboj, to přejde, osud je nevyzpytatelný…
Autor Laivindil, 21.08.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké pravdivé

13.09.2007 21:32:00 | Aluna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí