co je příčinou?...

co je příčinou?...

Anotace: :(

Létám…
Je tak lehké létat snem
Létat plaše sem a tam

Hádám co to může být
Jako žízeň to pálí
Strádám je mi těžké snít
Ten můj stesk neustálý
Když zazní z dáli tvůj smích

Toužím
Se svým trápením
Pátrám co je příčinou
Proč ten stesk neustálý
Tak trápí mě a pálí

Proč láskou sem oslepena
Nevidím co se kde skrývá
Neprosí, neubývá…
Proč láskou jsem poblázněna
Neslyším co mi kdo říká
Proč láskou jsem ošálená

Proč nemám srdce z kamene
Ze skály studené
Bez citu a bolesti…??
Autor Selené 2, 22.08.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí