věčný trest

věčný trest

Anotace: žít je trest...

Žít není pro mne slast
Přelud co mi hlavu zmát
Žít je hořké sousto
Nač rvát se o něj
Není tu o co stát

Život je velký balvan
Věčný trest
Ten co musím nést
Život je pouhá nutnost
Pouhá z nouze ctnost

Život je pouze marnost
Pokud není pro koho
Pro koho by srdce bilo

To mé bilo pro tebe
Spadl si jak anděl z nebe
Bylo to jako vidět polární zář
Když uzřela jsem tvou tvář

Říkal si přece
Mám tě rád…
Nevěřila sem že bys uměl tak lhát
Lhát mi do očí
Autor Selené 2, 23.08.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není moje štěstí v rokou druhých - jenom neštěstí...

07.09.2007 13:25:00 | jasix

jo to je přesný...

23.08.2007 20:19:00 | Smeraldina

Líbí...má to v sobě kus pravdy-a to tu snad jde ne?

23.08.2007 12:19:00 | A.Adonay.Š

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí