V hlubině

V hlubině

Anotace: ...tentokrát to s vodou a hastrmanem nemá vůůůbec nic společného :o)

Na kraji skaliska
uprostřed jeskyně
padá můj pohled do kráteru.

Bublá tam láva
a tančí tam zběsile
rej plamenů.

Obraz mne neděsí,
podivně smiřuje,
něco jsem dokázala.

Život, oheň objevit,
kde na pohled kraluje
chladná skála!
Autor Cecilka, 13.05.2005
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí