Ledové království

Ledové království

Anotace: ...mého srdce

V ledovém království smutku
tam prožívám svůj žal
skládám k němu hudbz
bolest slova psal

Má labutí píseň o lásce
kterou nesmím znát
protože když pramen není
z čeho vodu brát?

O mé touze slyšet slova
určená jen uším mým
nebát se že o ně příjdu
když mezi nás noc vtlouká klín.

Slova jako miluju tě
nesnesl bych ztrátu tvou
šeptat slova uklidnění
když andělé v noci řvou

Zoufám si tak stále
v téhle zemi cizí.
Moje srdce zmenšuje se
jednoho dne-zmizí...
Autor Solitary Angel, 24.08.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

také mě zaujmuli... příjemné to asi není...

27.08.2007 13:10:00 | black.heart

A jak řvou andělé?

24.08.2007 11:40:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí