Odvrácená tvář

Odvrácená tvář

Anotace: Každá krása má svou odvrácenou tvář jen zatracení nechtějí ji vidět...

Pojď mou cestou, střepy lemovanou, kostmi zdobenou a pachy vláčenou, dej zbohem lásce, štěstí, starosti-řekni ZBOHEM.

Pojď se utápět v hnilobném vyjádření pozdně spících můz.
Buď mou kráskou znetvořenou, která absintovou zelení oděna bude.

Nezklam mé představy a své kosti z hrobu vykop při křiku vran.A v neposledním sevření, v plynném stavu uchovám tě, pro příští lepší věk.

Tvůj pláč, mé srdce z kamene, pujdou ruku v ruce hyjení pastvinou rozcupovanou. Já vysvobodím tě z otěží hlíny otců tvých, než zavřu poslední, nedotčenou komnatu žalu.

Pojď si pobrečet nad svůj hrob a zazpívej jestřábím hlasem píseň vysvobozených. S můrami zatančíš poslední kankán než se rozední.

Pojď, neboť každý má svůj čas a na kříži reservé...
Autor A.Adonay.Š, 26.08.2007
Přečteno 510x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím, jestli se nepletu, ale já z toho spíš cítím velkou lásku a naději.I když trochu překvapivě formulovanou...

30.08.2007 14:17:00 | spare

h.u.m.u.s

27.08.2007 14:39:00 | Blackroses

hmm... ;)

27.08.2007 09:14:00 | black.heart

takový pěkně apelující, zní z toho šílenství

26.08.2007 16:52:00 | lexus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí