I've died, but I'm alive... / Zemřela jse, ale jsem naživu...

I've died, but I'm alive... / Zemřela jse, ale jsem naživu...

Anotace: 41) Zkoušela jsem si představit... Pocity člověka, který dospěl ke konci svého života... /anglicky, ale vypilovala jsem to i do češtiny/

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

You know I’m forever away,
But you still believe I stay.
Now I’m searching for some way
To give you a message I’m okay...

I can’t see you, my dear,
But I feel your silent tear.
Please, don’t cry I’m here,
I promise I’ll be always near...

I’m straying through the mist,
I’ll find the end of this labyrinth.
And then I will be again with you,
There’s no border, when I love you...

My sad life has reached the end,
I’ll never more get up from the bed,
I’ll never more feel your soft touch.
In my new world I miss you so much...

.

Víš, že jsem ti zmizela navždy,
Přesto věříš, že jsem stále tady.
Tak tedy pátrám po nějakém způsobu,
Abych ti dala zprávu, že jsem v pořádku...

Zatím tě nemohu vidět, můj drahý,
Přesto však cítím tvé tiché slzy.
Prosím, už neplač, já jsem tu,
Slibuji, že budu vždy nablízku...

Bloudím skrze mlhu,
Najdu konec v tomto labyrintu.
A potom budu opět s tebou,
Není zde hranic, když tě miluju...

Můj smutný život již dosáhl konce,
Nikdy víc nevstanu ze své postele,
Nikdy víc neucítím tvůj jemný dotyk,
V tom novém světě mi moc chybíš...
Autor Nikytu, 26.08.2007
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak co jak se má Deusexmachina doufám že něco zase povedeného napíše tentokrát o Týfónovi-Horatia nechme odpočívat v pokoji.Pozdravuj své druhé schizofrení já.

26.08.2007 23:31:00 | Jsem ten kdo jsem

česká verze děsivá anglickou nečtu mám k anglickému jazyku aversi

26.08.2007 18:04:00 | Jsem ten kdo jsem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí