Plačicí...

Plačicí...

Anotace: Tohlě mě napadlo po jedné procházce v lese při mém pláči ...

Plačící růže dívá se do slunce,
a hodnotí krásu bílého prstence.
Prstenec je to velmi krásný,
na její bledý tváři.

Vypovídá o plačicí dívce,
jak ztratila víru v blížíci se slunce.
Nevěří už ani sobě,
v téhle kruté době.

Nevěří už ani kytaře své ,
které říkala o lásce nevěrné.
A tak dívka pláče dál,
Jak by se jí každý smál...
Autor Issy, 26.08.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí