Kotě...

Kotě...

Anotace: tohle sem napsala když sem se dověděla že mi tě vemou Šaryku...

Vzali mi to nejdražší co měla jsem v životě ,
Vzali mi to mé černé kotě .
Zato nesnáším je doteť,
mysleli si že odpustím jim to teď.

Na to ať zapomenou ,
ať nemyslí na mé odpuštění.
na to ať nemyslí,
ať nestraší v mé mysli.

To kotě bylo celé černé,
chundelaté a mladé.
Vzali ho mě a jeho mámě.
mysleli že nezestárne...

Nemluvím teď ani z jedním z nich ,
byli mí přátelé teď nejsou nic....
Proto nenávidím vás až dotď,
zabijí mě už i jen ten dotek...
Autor Issy, 27.08.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

CO nemyslim vezne ??

28.08.2007 20:12:00 | Issy

to nemyslíš vážně...

28.08.2007 00:13:00 | A.Adonay.Š

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí