Bolest vrytá do kamene

Bolest vrytá do kamene

Anotace: Není zde nic, co hledáš Týfóne.

Stopy v prachu
Zdají se
Být podpisem
.
Číst mezi řádky
A cesta na sever
Může být dopisem
.
.
Který stopař hledá
.
.
Písmena
Vrytá do kamene
Hledala je jediná
.
To jen ona
Mrzutě
Vzpomíná
.
.
A čeká na stopaře
.
.
Na toho
Který ji hledá
S otevřenou náručí
.
Se slzou se krutě vrhá
Ke smrti
Která už nemučí

/ A bere ji takovou jaká je../
Autor Petty, 28.08.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí