Slza

Slza

Anotace: Náhlý dotek mé lásky po dlouhé době.....

Slza
,,Chodím z pokoje do pokoje
A slza mi smutně z oka odkapuje
Teče mi z mého koutku oka
Které ted za můj smutek piká
Záplava žalu pomalu mé srdce ničí
A štěstí lapá po dechu a podvodou křičí
Co říká?....neslyším......
Dlouhé ticho nastalo
A hlasité bití mého srdce přestalo
Já čekám,čekám, kdy zase začne bít
A bych se mohla štastně tvářit a také štastná být
Stačí jen pár slov od tebe
Až řekneš:,,miluji tě a nechci už dál žít bez tebe
To by mé srdce z dlouhého spánku probudilo
Z té tmavé a bez citu chladné kaluže vylovilo
Zatím mě nad vodou drží naděje
Že uvidím tvůj úsměv,pohled a to mě zahřeje
To mě uchrání před tou dlouhou zimou,která mě ted čeká
Já vydržím,protože možná se u cíle moje srdce tvé lásky dočká."
Autor hedvička, 28.08.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) krásná...akorát,,,vydržím...(tvrdé y...) i člověk není bezchybný :)

28.08.2007 11:21:00 | Ceraa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí