Jsem ztracená

Jsem ztracená

Bloudím městem andělů
Všechno vidím ze záběrů
Nenávist mou duši pohlcuje
A všechno ji zachycuje
Hodně lidí mi ublížilo
Zhluboka se vysmívalo
Už nevím, co dělat mám
Asi se toho všeho vzdám

Jsem ztracená a nikoho neznám
Jsem ztracená a tak rychle se vzdám
Jsem ztracená a velmi ublížená
Jsem ztracená a má duše je zničená

Hledám směr ve světě andělů
Možná se z toho dostanu
Ale navždy ztracená zůstanu
Je konec mých snů
nastává den zítřků

Bloudím dál a sama se nepoznávám
Tak rychle se vzdávám
Na naději vůbec nevyčkávám
Nikoho se nezastávám
Už toho mám všeho dost
A na všechny mám velkou zlost
Autor Bianka dela Richi, 28.08.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí