Zase..

Zase..

Anotace: mno psáno kolem druhý v noci, kdy mě přepadla taková.. ehm.. prostě kdy byla byla depka.. čtěte jestli se chce..

Jsem tu, už zase, znovu!
Jsou tu všechny ty strasti
Jsem tu – zas jsem spadla dolů
Jsem tu – zase v tý pasti
V místnosti temna a bolu
Sahám po chladném ostří nože
Kvůli tobě – proč nemůžem být spolu?
No tak mi aspoň pomoz.. no bože!
Proč tu teď nejsi se mnou?
Pramínek krve pomalu stéká
Můj křik se nese ozvěnou..
Žádná pomoc však nepřilétá
Nepřicházíš ani ty..
Ty jediný mě dokážeš utěšit
Nejsi tu, jsou tu jen ty břity
Tvé rty už mě nebudou konejšit
Nejsi tu, po všech těch slovech
Slovech lásky a něžnosti
..které jsem ti tak slepě věřila..
Teď už vím, že to byly jen blbosti
Skončím to, tak, jak jsem chtěla
Chtěla už před tím, než jsem tě poznala
Ale ty jsi mi pak pomohl, snad i miloval
Ale ne! Co jsem si to zas nalhala?
Teď tu nejsi, žalostně jsi zklamal..
Pláču a slzy se mísí s mojí krví
Jen ještě jednou, jediný poslední tah
Pak už vše přebolí..
A ty? Ty jsi vrah!
Je konec..
Autor Adie.80, 28.08.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chci jen říct, že je to dobrý, a že je nejlepší způsob (dle mě) se takhle z věcí vypsat...

28.08.2007 23:25:00 | Já Esther Ruth

nu...=) je mi dnes taky těžko. chvíli jsem přemejšlela, jestli jsem to nepsala já, ale to už je dávno... a stejně bych si pamatovala co sem napsala

28.08.2007 23:24:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí