Hvězda na nebi

Hvězda na nebi

Anotace: .... ani přítelkyně, ani kamarádka... a přesto pro mne mnoho znamená

Hvězda na nebi

Jsi jako hvězda na nebeské krajině,
jsi růže na vyprahlé planině.
Den po dni vracím se k Tobě v myšlení,
i když nemáme společné cítění.
Hledám slova pro svou báseň,
aby vnesla světlo do mé duše,
avšak bolest kterou cítím,
je jako výstřel z temné kuše.

Prokletá byla šipka vystřelená,
tmu před očima mi způsobila,
přesto mne však nezabila.
Autor JR, 30.08.2007
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí