Uzlíček nervů

Uzlíček nervů

Anotace: Napsala jsem ji na zš při pohledu na učitelku, kterou nikdo neposlouchal a vypadala velmi zoufale.

Uzlíček nervů pochoduje ulicí,
bojí se toho, kdo mu zas ublíží.
Je tak zranitelný, je tak sám,
všichni ho sledují, přeje si být mostů trám.

Přijde domů, slyší jen ticho
a rychlé bušení svého srdce,
chce si podřezat své ruce...
Uzlíček nemá pro koho žíít:(
Autor Nevis, 31.08.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí