Black

Black

Na temné tváři se objeví krev
Čí to asi může být zjev
Je celý černý se sekyrou
Přichází se smrtkou
Je to ďábel s duší ničivou
Zachraň se k můžeš s duší nevinou
On vypije krev není upírem
Jen přízrakům dá sbohem

Black ta černá krysa
Black zabiják zítřků
Black umíráš předčasně
Black zradí tě urychleně
Je to vrahou nemilosrdný
Čistou košili si nebere
Je zjevení živé
Prokletou tváři opilců

Zraď svou duši nedej mu ji
On tě zkouší smrt vzbudí
Schovej se hned ať se ztratíš
Žít znova musíš
On je zlý přízrak celá temnota
Ukrutná vražedná postava
Záporný smrtí uklízí popravy
Jeho jméno snad zná každý
Milencům hnízdo rozbil
To on je rozdělil

Neměj strach pokud už nemáš
Za každou vraždu on je mesiáš
Pokud se bojíš zabije tě
Nemá rád smích uškrtí tě
Je prokletým dnů
Uzavřený zítřkům
Miluje tvůj pach a krev
Touží po jediném zabít tě
Autor Bianka dela Richi, 31.08.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí