Rána

Rána

Anotace: ..

Usínáme na peříčkách z ticha
A pak čerstvě probuzení
Šálkem černé kávy
Hledáme svůj vlastní východ
A další nový den
Či prostou sílu k bytí
Den po dni
Okamžik po okamžiku
Lepíme svou křehkou tvář
Z křídel vážek
A stříháme rudé stuhy
nových dnů...
A ty co sand někdy přijdou
Drze
Bez ohlášení
Umlčíme vzlyky
Tichých modliteb
Umlčíme
V náručí z břečťanů a růží

Dokud sami nebudeme mít co říct ....

A stach je už náš přítel
S nímž se dělíme o postel
Šťastní
Že neusínáme sami
Autor Cassandra, 31.08.2007
Přečteno 294x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, smuténková, ale taková celkem léhká, myšlenková, pocitová.

16.09.2007 21:54:00 | NikitaNikaT.

Ten závěr je geniální, uplně mě to dostalo...
Velká pravda a dost to bolí

07.09.2007 21:51:00 | paranoidandroid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí