Než vyjde slunce

Než vyjde slunce

Anotace: *

Pozdě, stále přece
fénix naděje,
a jeho obraz v řece,
mi odměnou žehná
za počkání,
za chvilku v kleče,
za víru ve svítání
že přes všechny křeče
tu stojím a čekám
a cítím
cítím jak stoupá výš,
dává pít a pomáhá
opět mi zvednout kříž
když už dál nemohu,
když mi dochází síla,
když schoulený u rohu
se před světem skrývám
a čekám
na východ slunce,
na to co přinese
na tlukot srdce,
co láme se.
Autor malynos, 31.08.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí