Spí

Spí

Anotace: jen tak mě to napadlo, u jedné smutné písničky

Spí,
celou noc,
a celý den,
černá káva,
a černý čaj,
na okenní římse,
druhým dnem,
kde je ten hlas,
smějící se holky?
zářivé oči,
nebeských hvězd?
spí,
okoralé rty,
a bledá tvář,
jako by tu už...
spí,
jen spí,
dlouhým zimním spánkem,
ona spí,
celou noc,
celý den,
stejná káva,
stejný čaj,
na zasněžené,
okenní římse,
v něm zdifuzněn,
smutek a žal,
poslední závět,
vypij ten čaj,
hořký,
a usni vedle mě,
napořád...
Autor Muta cum liquida, 04.09.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí