růžoví sloni už nemaj křídla

růžoví sloni už nemaj křídla

Anotace: konec všech nadějí

už nejsou šťastní
nemají se rádi
snad protože jsou zvláštní
snad proto že umírají mladí

jejich oči jsou prázdné
a duše čistá zčernala
až i poslední kytka zvadne
nevrátí se co příroda jim vzala

už nemají křídla
a barva taky slábne
už nevyletí nad svá bidla
už umírají a jejich tělo chladne

krása růžových slonů umírá taky
už nepohlednou vzhůru na krásné bílé mraky
Autor Taker-666, 04.09.2007
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí