Silent spirit / Tichá duše

Silent spirit / Tichá duše

Anotace: 46) Prostě mně přepad splín... /anglicky + volný překlad, na němž jsem si dala záležet:-)/

Sbírka: * The Heart of Sorrow *

(ěščřžýáíéů)

***********
* Silent spirit *
***********

Silent spirit, this is me
Only mist you can see
Silent spirit, nothing more
I can't open my door

I wish for the true friends
With never bloody hands
I wish for love and kindness
Which will clean the mess

One small spirit, forever
I will grow up never
One small spirit, till the end
This truth I can't stand

The wind blows me away
I must stand it every day
The wind still wafts me
I want to set myself free

Dying spirit, now I am
I'm so enervate to fight
Dying spirit, I will be
Till I find my might

.

***********
* Tichá duše *
***********

Tichá duše, to jsem já,
Mlha sotva znatelná.
Tichá duše, a nic víc,
Od dveří mi schází klíč.

Praví přátelé, jsou mé přání,
Jež mně nikdy nezraní.
Láska a vlídnost, jsou mé přání,
Jež ten nepořádek uklidí.

Malá duše, a navždy
Nevyrostu už nikdy
Malá duše, až do konce
Ta pravda bolí velice

Vítr mně odfoukává v dál
Snáším to den po dni
Vítr mně unáší stále dál
Toužím osvobozená býti

Umírající duše, jsem nyní,
Síly k boji už zde není.
Umírající duše, tou budu,
Dokud nenajdu svou sílu.
Autor Nikytu, 05.09.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

I was rambling injoying the bright moonlight
gazing up at the stars. Not aware a prisons
so near to me, watching my every move.

And I scard to my nees, something rushed free from the
trees. Took me to an holy the place...

(I. Maiden - Dance of death)

05.09.2007 18:00:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí