Slza anděla

Slza anděla

Anotace: Někdo může namítat, že to nebyla slza anděla, ale exkrement letícího ptáka :-))

Píseň smrti zpívá vlak.
Beznaděj, smutek a strach,
uknčí ten můj skutek.
Vzhlédl jsem do oblak.

To už se kolej chvěla.

A tu ve vánku svěžím,
v oku se mi rozlila,
kapka z nebe zbludilá.
Nemohl jsem věřit...

V té kapce byla síla!

A chtěl jsem znovu žít.
Vzpomínky byly ty tam.
Má kolej byla slepá.
Vlak stihl zastavit.

Slza mého anděla.

Přinesla víru, naději.
Odpluly moje chmury.
Poseslství pro mě shůry,
že nemusím být zbabělý...
Autor Rick, 06.09.2007
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž každého by zasáhla taková slza v těžkých chvílích.
Kéž nezapomínali bychom tak rychle na to co nám sílu dalo.
V Tvé básni je zachycena velká krása

21.09.2007 00:48:00 | aura0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí