Smrt chutná po štěstí

Smrt chutná po štěstí

Anotace: Smrt někdy chutná po štěstí, ale teď už vím, že nic nevyřeší..

Běžím ulicí
Ignorujíc tvé stopy
Bloudím jako poutníci
Z dávné doby
.
Odkrývám tvůj němý šarm
A slíbávám tvé slzy
Smutek v duši opět mám
Však úsměv přijde brzy
.
Počítám tvé vrásky
Od smíchu a snění
Deník jedné krásky
Najednou vše změní
.
Tvé stopy se ztrácí v prachu
A smutek je zahladí
Zbavuji se svého strachu
A osud mi závidí
.
A smrt chutná po štěstí
Autor Petty, 06.09.2007
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dělej na co se cítíš.. na emoce se neptá.. jsou tvé vlastní a pokud se ptáš ostatních, nejsou od srdce.

06.09.2007 20:48:00 | Petty

mám se smát, nebo plakat nad pocity a emocemi...?...

06.09.2007 20:38:00 | Ceraa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí