Korálek

Korálek

Anotace: Pesimistická ? Ne... jen trošku .... trošku víc.

Korálek

Korálek mi uvízl v krku,
korálek touhy a bezmoci.
Podej mi pomocnou ruku,
nebo mi nebude pomoci.

Padám dolů do pekla,
láska už mi utekla.
Možná jsem jen pesimista,
avšak smrt je pro mne jistá.
Žádná bába s kosou,
až pro mne přijde smrt,
budu tančit rosou...
Pak půjdu za milou do pekla,
kam mi ta chudina utekla.

A věřte nebo ne, korálek máme všichni !
Tak už na mě zubatá konečně dýchni...

Tuto báseň napsal jsem sklíčený strachem,
že vše co se narodí, zkončí jen prachem.

Když psal jsem tyto řádky,
byl mi rozum krátký,
z očí tekly slzy..
.. a mě to hodně mrzí...
Autor JR, 06.09.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tak ta se mi dost libi..:)

01.10.2007 16:20:00 | B.a.r.b.a.r

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí