Dveře V Pustině

Dveře V Pustině

Anotace: Je to takové malé podobenství o naději......

Nikde nic pustina širá
Tam kde končí se svět
Kde věčnost nám umírá
Nedotýká se tíha let

Poutník ztracen jest
Uvězněn v nevědomosti
Bez svitu slunce a hvězd
Mrtvý pod rouškou nevinnosti

Ceta jediná vede pryč
A na jejím konci dveře
Klikou pohne poutníkův chtíč

A co za nimi jest?Možná smrt, možná ráj to nevím. Ale naděje. Naděje je tam určitě.
Autor MRAKOMOR, 07.09.2007
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí