Jak?..

Jak?..

Anotace: ...mé nerozluštitelné myšlenkové pochody...

Černá růže v mé ruce..
Dar od neznámého..
Tvář se usmívá, bolí srdce
Nebe žalu..
S černých měsícem..
Co se prochází – jen pomalu
Stojím pod ním..
V očích se mi odráží hvězdy..
Chci abys byl mým..
Jednou pro vždy..
Miluju tě i když tě neznám..
Je to podivné..
Nahoru stoupám, pak zas klesám
Co má záchrana? Kdy se vyskytne?
Snad už pak nebude pozdě..
Plášť můj vlaje ve větru
Cuchá mi tmavé vlasy..
Černé nebe..
Bez naděje či spásy..
A já chci tebe..
Růže padá na chladnou zem
Potřísněná mou krví..
Tak si ji vem!
Zvedni do výše, třeba ti něco poví..
O mé lásce i trápení..
Odcházím, ale zas přijdu, to vím
Je to jak mé prokletí..
Kterého se nezbavím..
A růže leží opuštěně blátě..
Když ty přicházíš a jemně ji zvedáš..
S myšlenkou, že jsem ji držela
..a přitom myslela na tě..
To však já nevím, už tam nejsem..
Vzájemně se míjíme..
Ty to tak asi chceš..
Ale proč? To nevím..
Nechám se překvapit co bude dál..
Až přijdu na to, co chci.. pak ti to povím..
I když nevím.. Jak??..
Autor Adie.80, 09.09.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí