Jen pár přání

Jen pár přání

Anotace: pár mých přání

Přála bych si svatozář nad hlavou,
bílý šat a střevíčky na nohou.
Přála bych si kytici rudých růží,
tvé vyznání napsané černou tuší.
Přala bych si bílá křídla mít,
tíhu svého svědomí si neuvědomit.
Přála bych si štastná být,
s tebou krásný život snít.
ALE ZATÍM.....
Jak obloha bez mraků,
jsem sama už tolik roků,
jsem růže v poli smutku,
kvůli cizímu skutku,
jsem orchidej na louce toužení,
co se ke mě hodí?Soužení.
Jsem tulipán na zahradě neřestí,
jsem sama ve smutku,radosti v neštěstí.
Autor JOLINAR4, 09.09.2007
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: angel_s.r.o
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí