Žádné city

Žádné city

Anotace: inspirováno písní od Davida Kollera se stejnojmenným názvem...

žádný city,
mrtvé město,
slepé světlo,
ve tmě tápe,
co se stalo?
kdo to chápe?
jsem tu sám,
se svou kůží,
se svou pýchou,
se svou růží,
nerozumí...
nerozumím...
prázdný chodník,
se zaschlou krví,
proč ten život?
někdo vždycky zmrví?
vítr odvál,
poslední slova,
lásky,
pro tvá ústa,
hluboké oči,
na mě civí,
je mi zima,
jsme ještě vůbec živí?
prázdná rána,
poprchává,
řezná rána,
to se stává,
když není lásky...
padají hvězdy,
do zplihlých vlasů,
zavři oči,
vešli jsme,
do psích časů,
prší,
jak ráno,
jak včera,
a minulou noc,
žádný city,
mrtvé město,
sněží popel...
Autor Muta cum liquida, 09.09.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí