Poslední Pierot

Poslední Pierot

Anotace: podle me ta nejlepsi :o)

Po posledním představení - prázdný sál.
Být hloupým šaškem pro úsměvy diváků,
mít smělé plány o marcipánovém stěstí,
o uznání, víře a naději,
o strachu,
však čím větsí aplaus, tím větší žal.

Kdo je to Pierot?
Ten, co za maskou úsměvů dusí žízeň stesku.
Jen žebrák špatný a lačný lakomec,
mu už zbývá jen žít a žadonit,
marných myšlenek se vzdát,
listopad...prosinec.
Autor SantanderEntré, 09.09.2007
Přečteno 611x
Tipy 7
Poslední tipující: zenge, Judita, Sh' Abůn, drsnosrstej kokršpaněl, Maro Deives
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlas.

26.05.2008 01:00:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí