Miliony světů

Miliony světů

Anotace: ...

Ze všech miliónů světů
právě na tento ubohý jsem pad.
Z nití Nihilismu si Smrt pletu,
však jsem špatná švadlena, a chlad
kolem mne mrazí mé srdce horké,
navždy zůstanu na dně této rokle.

Pouta stáda mne pustiti nechtějí,
abych mohl vzlétnout na jiný svět.
A já nechci nic, hledám jenom ji,
jenom tu jedinou – růže černý květ,
s kořeny do pekel se vzpínajícími,
jimiž by mne obepnula, spojila je s mými.

Kde je ten jiný svět, svobodný?
Kde je ta růže černá, chce být mou?
666 Ďáblů je mi podobných,
ale jen jeden je Lucifer. Zvou
mne k němu jeho věrní sluhové,
šel bych i, ale kde je ta růže? Ó, Ďáblové!
Autor Žiťa, 10.09.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí