Hrad z písku

Hrad z písku

Anotace: Za sny, za víru, za lásku. Za život který bych chtěl žít.

Celý život stavím hrad.
Mohutný, bytelný s velkou bránou.
Celý život stavím hrad,
co ochránit má vše co znám.
Pevné zdi, vysoké hradby do krajiny hlásají,
zde není místo pro nesváry, lži a zrady.

Jednoho dne, sluneční svit do očí proniká.
Život můj zachvátí panika.
Majestátní věže k nebi se tyčící,
teď v troskách na zemi ležící.

Sedím s rukama v klíně,
modlící se k té pouhé hlíně.
Měsíční krajina, příliv v noci zaklíná.
S první vlnou hradby hynou.
Písek skrze prsty teče,
nezmůžou nic ostré meče.

Už není déle pro co žít,
stačí ostří uchopit a svůj
život ukončit.
Autor Cryoman, 10.09.2007
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: Barpob
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Raději bych sehnala nový materiál a začla stavět pevné základy...:)

10.09.2007 16:27:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí