Kvůli tobě..

Kvůli tobě..

Anotace: opravdu??.. já nevím..

Černé nebe dohadů
Bouří nade mnou
Cestou plnou svárů
..jdu pozadu..
Budoucnost je daleko za mnou
Unikám do dob dávno minulých
Nechci vpřed, nechci dál
..těch nocí probdělých..
Kvůli tobě, kvůli vám..
Co dál? já nevím sama
Pomalu umírám..
Slzy padaj dolů po tváři
..po mojí, ne po vaší!..
Všichni jste jen lháři!!
Utíkám, ale už to nestačí
A najednou je mi to jedno..
Zůstávám stát na místě
Tupě zírám v nedohledno
Vstříc návalu zloby
Stojím tu a jen se dívám
..jak se zas blíží ty sváry a neshody..
Ale je to život, takový prostě je
Zlý, krutý a mně k ničemu
Ale už to neřeším
Vše co přijde si zasloužím..
Jsem si tím jistá..
Hlavu v dlaních – schovávat pláč
Nevím, co si na mě zas život chystá..
Je mi to jedno.. Bez tebe, bez vás..
..zbyly jen smutek a samota..
Lidí jsou krutí, ve všech směrech..
..život je despota..
Trmácím se a ztrácím se v pohledech..
..v těch vašich, těch co jsem jim věřila..
Vzlykám, tak už mi dejte pokoj!!
Co jsem vám provedla?.. Proč??
Umírám, vy se smějete..
Ne, já se směju vám..
Vy se beze mne určitě obejdete..
Ale nevíte, co já mám..
Mám radost, že už bude konec!!
Kvůli vám, jsem na dně..
Jen kvůli vám..
Nebo…??
Jen kvůli tobě?..
Autor Adie.80, 10.09.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jde videt ze jsi hodne smutny človek... a celkem to i chapu... ale pišeš zajmave veci...

10.09.2007 22:31:00 | Taker-666

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí