Smrt

Smrt

Anotace: nemá to v sobě nic asi ale no to je jedno....číct se to moc nedá

Uvědomuješ si,že je vedle tebe?
Že i když ti teplo je,tak zebe?
Kolem jsou úsměvy lidí,
Říkáš si copak to nevidí?
Vždyť je na každém kroku
Plíží se vedle tebe bok po boku
Dokud se nerozhodne,že je tvoje chvíle
Pak už nemusíš utíkat tak rychle
Ona si tě najde,neschováš se jí!
Je strašně blízko u lidí.
Slzy ti tečou po tváři,
Nečekáš,že úsměv se ti rozzáří
Přijde jednou i tvůj čas
Tak neseď tu a vstaň zas!
Autor meggie.004, 10.09.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí